Korona u Vladi i Skupštini Srbije: Zaraženi Đurić, Gojković, Vulin…

Nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Kovid 19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano je da je i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan na Kovid 19, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Ministar odbrane se osjeća dobro i pošto nema nikakvih simptoma infekcije Kovid-19 nalazi se u samoizolaciji.

On nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti ministra odbrane pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije.

Ministar Vulin ponovo apeluje na sve građane da se pridržavaju mera koje su Republički krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije Kovid-19, navodi se u saopštenju.

Potvređno: Zaražena i Maja Gojković

Predsednici Narodne skupštine Srbije Maji Gojković danas je potvrđen pozitivan test na Kovid 19, a ona se nalazi u bolnici i prima neophodnu terapiju, potvrđeno je Tanjugu u njenom kabinetu.

Gojković ima upalu pluća, ali se dobro osjeća.

Pored predsjednice parlamenta, i ministar odbrane Aleksandar Vulin, kako je potvrđeno iz njegovog Ministarstva, pozitivan je na virus korona, a prije toga, mediji su prenijeli da je Kovidom 19 zaražen i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Nezvanično: I Đurić zaražen virusom korona

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju pozitivan je na virus korona, nezvanično saznaje B92.

Đurić je testiran u petak.

Prema prvim informacijama, on se osjeća dobro i nalazi se u samoizolaciji.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime