Оклагијама против целулита: Мадеротерапија

Масажа звана мадеротерапија је помоћ за дјевојке широм цијелог свијета које се покушавају ријешити целулита на што здравији начин. 

Ова масажа се изводи са дрвеним оклагијама којима се масирају дијелови тијела на којима желите уклонити целулит. Важно је напоменути и то да особа мора завршити обуку јер у супротном ће вам се створити подливи и болови на мјестима која су третираан. Ово је уствари техника дубоког масирања ткива у којој се користе дрвене оклагије за побољшање обима и пропорција тијела.

Аида Сатарић је по професији физиотерапеуткиња, а овом врстом терапије се почела бавити зато што је често у разговорима са пријатељицама причала о целулиту и колико је тешко га се ријешити.

“Препоручујем мадеротерапију за све, осим сто је ова врста масаже намјењена против целулита како је сви знају она има и других добробити као што су убрзавање циркулације, избацивање вишка воде из организма”, рекла је Аида.

Овај тренд је завладао и у БиХ, и све мање је оних жена које су скептичне око ове врсте масаже.

“Није свакодневница видјети дрвене оклагије како се ваљају по вашем тијелу, али ће постати с обзиром на број жена које долазе на мадеротерапију”, додаје Аида.

Резултати овакве масаже су видљиви након 3 третмана, а дугорочни овисе од интензитета, брзине рада оклагијама и броја третмана.

“Уз оклагије и третмане, жена мора промјенити и начин исхране, пуно поврћа и воде и ефекат ће бити пуно бољи и дуготрајни”, за крај казала је терапеуткиња Аида.

 

 

 

 

 

 

(Slobodanka Stevanović/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime