Полиција Брчко дистрикта БиХ слави 19. рођендан

Полиција Брчко дистрикта ове године обиљежава 19 година од свог формирања као прве мултиетничке полицијске агенције у БИХ.

Као и предходних година, овај значајан јубилеј полиција ће обиљежити низом манифестација са грађанима Брчко дистрикта али и многобројним гостима из БиХ у других земаља.

Руководство Полиције Брчко дистрикта је поводом обиљежавања 19 година постојања, данас одржало конференцију за медије на којој је, за сутра, најављено одржавања сада већ традиционалног “Police festa” на Тргу младих, када ће припадници полиције извести показну вјежбу уз пригодан забавни програм. Грађани ће бити у прилици и да обиђу више изложбених штандова свих јединица Полиције Брчко дистрикта, али и других институција, организација и агенција из дистрикта и БиХ које сарађују са полицијом.

Сенад Јашаревић, замјеник шефа ове полицијске агенције је истакао добру сарадњу са медијима у протеклим годинама, те најавио још већу отвореност према јавности.

Јашаревић је на крају позвао грађане Брчко дистрикта да сутра у 11 сати присуствују “Police fest”, који ће бити одржан у центру града испред зграде полиције, а потом са почетком у 12 сати и Свечана академија која ће бити уприличена у брчанском Дому културе.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime