Milić: Po okončanju stanja ugroženosti – specijalna revizija javnih nabavki

Gradonačelnik Brčkog Siniša Milić najavio je danas da će, po okončanju stanja ugroženosti od virusa korona, tražiti specijalnu reviziju svih javnih nabavki koje su u tom periodu sprovela odjeljenja u Vladi distrikta.

Milić je naveo da je popularno u svemu tražiti afere i da se greške traže tamo gdje se djelovalo, ali da je siguran da u postupcima Kriznog štaba u Brčkom tako nešto neće naći, jer toga nije bilo.

On je dodao da se rasprava na tu temu ne može izbjeći, naročito tamo gdje pojedinci vlastiti sistem vrijednosti i svoje motive političkog djelovanja pokušavaju projektovati i na druge.

“Zato ću odmah po okončanju ove situacije tražiti da Skupština distrikta, u skladu sa svojim ovlašćenjima donese odluku o pokretanju specijalne revizije od nezavisne Kancelarije za reviziju institucija distrikta, kako bi se otklonila svaka sumnja u djelovanje Kriznog štaba”, rekao je Milić Srni.

On je istakao da je dobro što je epidemiološka situacija u distriktu povoljna zahvaljujući, između ostalog, i djelovanju štaba.

“Upravo zato se možemo posvetiti i ovakvim temama”, rekao je Milić.

 

 

 

(srna)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime