Брчко: Вечерас почиње BiH Color Festival!

На полигону брчанске Бесцаринске зоне вечерас почиње трећи по реду BiH Color Festival – најшаренији догађај у региону! И ове године посјетиоце очекују сјајна музика, много изненађења и још више боје.

Интересовање је ове године много веће, рекао нам је Милош Станкић, организатор. А и челни људи фестивала потрудили су се да из године у годину подижу ниво и за бројне посјетиоце спреме све већи број изненађења.

“Као и претходне двије године, имамо двије бине – Main Stage и Hammer Stage, али и много изненађења. Истакао бих двије новости које се не виђају често на овим просторима – Face Painting и Virtual Reality, за које сам сигуран да ће се свидјети посјетиоцима”, каже Станкић за nula49.com, званичког медијског покровитеља и овогодишњег BiH Color Festivlala.

Капије фестивала отварају се данас у 17:00, журка на Полигону трајаће до касно у ноћ, када се сели на званични After Party, који је ове године планиран на новој локацији.

Не сумњамо да ће велики број посјетиоца и ове године уживати у најшаренијем догађају у региону, а наш град ће и трећу годину за редом угостити велики број посјетиоца из региона.

Видимо се на Полигону!

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime