Ивана најљепша у Српској

Деветнаестогодишња Ивана Игњатовић, фармацеутски техничар из Шамца, изабрана је у бијељинском хотелу „Дрина“ за мис Републике Српске. Прва пратиља је Кристина Перић из Дервента, а друга Дуња Марић из Добоја.

Деветнаестогодишња Ивана Игњатовић, фармацеутски техничар из Шамца, изабрана је у бијељинском хотелу „Дрина“ за мис Републике Српске, на такмичењу које је организовала Дирекција БиХ за „мис свијета“.

Лента прве пратиље и титула „мис телеволтинга“ припала је Кристини Перић из Дервенте, док је за другу пратиљу и „мис фотогеничности“ изабрана Дуња Марић из Добоја. Титула ABC models РС 2019, по оцјени стручног жирија, припала је Дајани Верић из Бањалуке.

Од укупно 22 дјевојке које су се такмичиле за Мис РС, жири је изабрао 13 дјевојака, међу њима пет из Бијељине, које ће се такмичити за мис БиХ, а побједница са тог такмичења ће учествовати на избору за мис свијета.

– Пресретна сам због титуле, а посебно ми је драго што је Шамац по први пут добио мисицу Републике Српске, узбуђено је рекла Ивана Игњатовић, најљепша дјевојка у Српској.

Ленте најлепшим девојкама уручио је градоначелник Бијељине Мићо Мићић, а бијељинско предузеће „Семберијатранспорт“ доделило је најлепшим дјевојкама вриједне награде и путовања.

 

 

 

(novosti.rs)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime