spot_img
spot_img

Си-Ен-Ен отпустио три радника, долазили на посао невакцинисани

spot_img
spot_img
spot_img

Америчка медијска кућа Си-Ен-Ен отпустила је три радника који су дошли на посао невакцинисани, иако овај медиј захтева од запослених који долазе у канцеларије да буду вакцинисани против корона вируса.

Објаву о отказу дао је председник Си-Ен-Ен-а Џеф Закер, према службеним порукама које је послао запосленима данас, у чији увид је имао лист „Хил”.

„Прошле недеље, били смо свесни о троје запослених који долазе на посао невакцинисани. Да будем јасан – по овом питању имамо нулту толеранцију”, рекао је Закер.

Си-Ен-Ен не захтева од запослених доказ о вакцинацији, међутим, радници морају да буду потпуно вакцинисани уколико желе да раде у канцеларији или на терену.

Закер очекује да ће потврда о вакцинацији бити неопходна у наредних неколико недеља, а званичан повратак запослених у просторије Си-Ен-Ен-а је померен за 7. септембар због повећања у броју оболелих од ковида-19 у САД.

Председник Си-Ен-Ен је рекао да сви који долазе у канцеларије у Лос Анђелесу, Вашингтону и Атланти, од данас морају да носе маске, без обзира на вакцинациони статус, преноси Танјуг

„Хил” додаје да још неки амерички медији, попут „Вашингтон поста” и „Вашингтон Егземинера” захтевају од радника да буду вакцинисани пре доласка у канцеларије.

 

 

(politika.rs)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img