spot_img
spot_img

Послови Бајденовог сина повезани са олигарсима у Источној Европи

spot_img
spot_img

Бивши амерички председник Доналд Трамп позвао је руског председника Владимира Путина да објави све компромитујуће информације које има о породици Бајден и односима Хантера Бајдена са олигарсима у источној Европи.

„Мислим да Путин зна одговоре на то и да би требало и да их објави. Мислим да треба да добијемо тај одговор”, рекао је Трамп у интервјуу који преноси Танјуг.

Трамп се позвао на извештај Сената из 2020. године који је открио да је руски олигарх Јелена Батурина, тада супруга московског градоначелника пре 10 година обезбедила 3,5 милиона долара компанији чији је суоснивач син председника Џозефа Бајдена и у коме није одговорено на питање о томе зашто је тај новац дат.

„Како то да су градоначелник Москве, његова супруга, дали породици Бајден три и по милиона долара? Мислим да би Путин сада вероватно био вољан да пружи тај одговор. Сигуран сам да зна”, изјавио је бивши амерички председник.

Велика порота у Америци је истраживала пословање Хантера Бајдена због наводних пореских прекршаја, страног лобирања и прања новца, али он је негирао било какву кривицу.

 

 

 

(politika.rs)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img