spot_img
spot_img

Тражите некретнину на Златибору? Имамо понуду за вас!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Златибор, планина изузетне љепоте, пријатне климе, пространих пропланака, бујних пашњака и водом богатих планинских потока – све је популарније мјесто за одмор многих Брчака.

Око хиљаду квадратних километара ливада и висова, пропланака, сувата, бездана и усјека чини ову планину јединственом у региону, па и не чуди да се многи одлучју уложити у некретнине баш на овој локацији.

Поред предивне климе и идеалне локације за одмор, Златибор представља и одличну прилику за дугорочну инвестицију – капацитети су пуни током читаве године, па се улагање у ово одмаралиште итекако исплати.

Уколико размишљате о куповини апартмана – имамо сјајну понуду за вас.

Палисад луксузни апартмани гарантују вам најљепши поглед на Златибору.

Објекат има 40 станова различитих квадратура, од 37 до 67 m² нето површине (са једном, двије и три спаваће собе).

Станови су модерног дизајна, изведени од најквалитетнијих и најсавременијих материјала. Карактерише их савршена складност и изузетна функционалност и приступачност са минималним комуникацијама унутар станова.

На објекту су примјењени најквалитетнији термоизолациони материјали, тако да објекат задовољава све критеријуме у погледу енергетске ефикасности зграда.

На објекту постоји лифт, како би пружили што бољи квалитет одговарајућих услуга и задовољили потребе станара. Објекат се налази на кп. бр. 4512/1 КО Чајетина, на једном од најљепших дијелова Златибора, на пар стотина метара од цркве и зграде Културног центра. На мирном и сунчаном дијелу Златибора, са прелијепим погледом на златиборски крајолик, шеталиште, споменик, Шљивовицу и скијалиште Торник.

Удаљен свега пет минута лаганог хода од центра Златибора и градске буке, тако да има савршен склад између одмора и доступног забавног садржаја који Златибор нуди.

За више информација и најбољу понуду, КЛИКНИТЕ ОВДЈЕ.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img