spot_img
spot_img

Тито се “указао” у хрватској учионици

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

На Фејсбук профилу новинара Елвиса Морине објављена је фотографија из једне хрватске учионице, у којој је над школском таблом налазила фотографија Јосипа Броза Тита.

Временом је Титова фотографија замијењена хрватским грбом, али сплетом околности грб је склизнуо из оквира и оставио напола откривено лице Тита.

“Прејако, скоро као кад су прије око 10 година продавачице у оној трговини некој код Чарлија забуном окачиле југословенску заставу умјесто хрватске. Заостала им негдје у дубинама складишта”, стоји у једном од коментара, док други корисник наводи да је “Ово порука с више инстанце, небеско просвјетљење”.

Dakle Banksy i Sotheby's eat this.

Posted by Elvis Morina on Tuesday, October 9, 2018

Све је подсјетило на недавни призор када је платно “Дјевојка са балоном” британског уличног умјетника Бенксија, на аукцији у чувеном Сотбију у Лондону, у тракама почела да излази из оквира након што је продата за 1,36 милиона долара.

Најпознатији цртач графита је још прије неколико година у рам своје слике уградио резач папира како би могао да је уништи, у случају да се икада нађе на аукцији. То је и учинио чим је продата, а врло брзо је снимак са аукције подијелио на свом Инстаграм профилу.

 

 

 

 

 

 

 

(telegraf.rs)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img