spot_img
spot_img

Руше популарни “Трокадеро” након 27 година

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Најпопуларнија отворена дискотека “Трокадеро” након 27 година више неће постојати на будванском шеталишту јер су власници почели рушење тог привременог објекта.

Јавно предузеће “Морско добро” обавијестило је закупце шест популарних дискотека на дијелу будванског шеталишта код градске “Поште” да најкасније до 20. октобра поруше привремене објекте.

Директор овог предузећа Предраг Јелушић рекао је црногорским медијима да су закупци приложили гаранцију од 20.000 евра по објекту, што је укупно 120.000 евра да ће до утврђеног рока уклонити ове објекте који су годинама ту постојали.

Дискотеке “Трокадеро”, “Париз”, “Амбијент”, “Рафаело” и “Мајами”, те још 14 угоститељских објеката, локала брзе хране и трговачких радњи, ове године су били у Плану привремених објеката са роком уклањања до 31. октобра.

Измјенама и допунама овог плана за период од ове до 2023, које је потврдило Министарство одрживог развоја и турзма Црне Горе, дозвољено је да двадесетак привремених објеката раде овог љета, иако се томе противила општина Будва.

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img