spot_img

Поп којег су оптужили да је пијаница: Волим да попијем и да поједем јагњетину, али тада нисам

Published:

- Advertisement -

Фотографија свештеника Ненада Обрадовића (65) који лежи у тракторској приколици поред ковчега са покојником на путу до сеоског гробља у селу Друговац крај Смедерева, изазвала је општу пометњу на друштвеним мрежама.

Новинари “Курира” успјели су да ступе у контакт са свештеником, а он је, на питање новинарке да ли је био пијан, одговорио да није већ да “га је ухватила мука”.

“Нисам био пијан, а нисам ни заспао, ухватила ме је мука, имам астму и нисам понео пумпицу, да сам понео пумпицу не би се десило”, каже свештеник Ненад.

Он зна да је тема број један у медијима, али каже да му је то све намјештено.

“Знам тачно и ко ми је то намештао, али нема везе, сад сви причају о томе. Ти људи који су ме снимили нису цењени у селу”, тврди поп Обрадовић који је у служби у селу Друговац више од три године.

Како каже, мјештани га сада боље примају послије ове фотографије и додаје да се не плаши да ће га искључити из парохије.

На питање новинарке “Курира” да ли ипак воли мало да попије, поп Ненад одговара потврдно и додаје да воли и јагњетину да поједе.

Мјештани из села Друговац све најбоље говоре за попа и додају да га не би примали у кућу да је такав каквог су га представили.

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img