spot_img
spot_img

Несвакидашња просидба на Дунаву: Милан је остварио двоструку побједу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Тридесетогодишњи Милан Кићовић из Лештана имао је два разлога за славље данас. Наиме, након што је први допливао до Часног крста на Дунаву у Винчи, пред такмичарима је своју дугогодишњу дјевојку Лидију – запросио!

Милан, иначе власник радње која се бави испоруком куваних јела и кетерингом, учесник је богојављанске свечаности пливања од самог почетка када је она кренула да се обиљежава у Винчи 2015. године.

– Ово је пети пут да сам дио овог светковања. Један сам од оних који овде пливају од самог почетка обиљежавања Богојављања у Винчи на овај начин. Не бавим се пливањем професионално, али сам спортиста, рекреативно играм фудбал и идем у теретану – прича задовољно Милан за Блиц.

Он је о правом тренутку како, када и на који начин да запроси девојку размишљао раније љетос, када му је, како каже, на ум пала идеја да би најљепше било да овај чин просидбе изведе на велики празник Богојављање.

– Помислио сам да је најбоље да сачекам овај празник и то напоменуо мојим пријатељима који су ме у тој идеји подржали. Након изношења крста из воде, кренула је церемонија. Организатори су публику обавестили да ће један момак сада запросити своју дјевојку и на разгласу рекли име моје изабранице. Затим је моја дјевојка дошла до мјеста на коме смо ми учесници пливања стајали и ја сам тада извадио прстен и запросио је – узбуђено прича Кићовић.

Миланова дјевојка је гласно рекла: “Да”, а све је пропраћено громогласним аплаузом окупљених.

Младић је након прославе поводом пливања кренуо пут своје куће како би са својим пријатељима и родбином прославио овај празник са будућом чланицом ове породице.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img