spot_img
spot_img

Muškarca udarila struja, dijete se uplašilo pa ga udario konj

spot_img
spot_img

Niško naselje Stočni Trg postalo je poprište nesvakidašnje dvostruke nesreće čiji su epilog dvoje povrijeđenih, uključujući sedmogodišnje dijete.

Kako saznaje Nova RS, sve je počelo kada je jedan tridesetjednogodišnjak iz ove mahale doživio strujni udar.

“On je namještao električne kablove kada ga je udarila struja pa je pao sa visine od oko četiri metra i zadobio ozbiljne povrede. Njegov sedmogodišnji rođak je prepadnut istrčao iz kuće, ali je završio pod konjskim kopitima. Obojicu je Hitna pomoć prebacila u niški Univerzitetski klinički centar”, navode izvori upoznati sa ovim slučajem.

U niškoj bolnici je potvrđeno da su zbrinuli jednu odraslu osobu i jedno dijete te da je tridesetjednogodišnjak teško povrijeđen.

“M.I. je nakon dijagnostike i stabilizacije stanja primljen na Kliniku za neurohirurgiju sa prelomom kostiju glave i krvarenjem kome je prethodio udar struje. Što se tiče sedmogodišnjeg dečaka, on je na prijemu imao oguljotine glave, leve podlaktice i naprsnuće leve nadlakatne kosti koje su kvalifikovane kao lake. Majka ga je na lični zahtev izvela iz bolnice”, saopštio je niški UKC, prenose srpski mediji.

Događaj je prijavljen policiji i kako je rečeno u ovoj službi, obaviješteno je nadležno tužilaštvo.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img