Мушкарца ударила струја, дијете се уплашило па га ударио коњ - nula49.com
spot_img
spot_img

Мушкарца ударила струја, дијете се уплашило па га ударио коњ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Нишко насеље Сточни Трг постало је поприште несвакидашње двоструке несреће чији су епилог двоје повријеђених, укључујући седмогодишње дијете.

Како сазнаје Нова РС, све је почело када је један тридесетједногодишњак из ове махале доживио струјни удар.

“Он је намјештао електричне каблове када га је ударила струја па је пао са висине од око четири метра и задобио озбиљне повреде. Његов седмогодишњи рођак је препаднут истрчао из куће, али је завршио под коњским копитима. Обојицу је Хитна помоћ пребацила у нишки Универзитетски клинички центар”, наводе извори упознати са овим случајем.

У нишкој болници је потврђено да су збринули једну одраслу особу и једно дијете те да је тридесетједногодишњак тешко повријеђен.

“М.И. је након дијагностике и стабилизације стања примљен на Клинику за неурохирургију са преломом костију главе и крварењем коме је претходио удар струје. Што се тиче седмогодишњег дечака, он је на пријему имао огуљотине главе, леве подлактице и напрснуће леве надлакатне кости које су квалификоване као лаке. Мајка га је на лични захтев извела из болнице”, саопштио је нишки УКЦ, преносе српски медији.

Догађај је пријављен полицији и како је речено у овој служби, обавијештено је надлежно тужилаштво.

 

 

(nezavisne.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img