spot_img
spot_img

Митрополија се огласила о стању Амфилохија

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Митрополија црногорско-приморска саопштила је вечерас да је митрополит Амфилохије позитиван на вирус корона и да је претходне дане провео у изолацији.

“Митрополит црногорско-приморски г. Амфилохије, ушао је данас у цетињску Болницу ”Данило I”, ради рутинске здравствене контроле а поводом планирања његових предстојећих пастирских активности”, саопштено је из Митрополије.

“Претходне дане, Митрополит је провео у кућној изолацији и под непрекидним љекарским надзором. Иако је данас утврђено да је његово опште здравствено стање уредно (без значајнијих потешкоћа), а он се лично добро осјећа, ковид-тест је потврдио да је Владика инфициран овим вирусом, па је баш из тих разлога, он превезен у КБЦ Подгорица. Тамо ће, због повољнијих услова лијечења, бити смјештен све док траје инфекција”, додаје се у саопштењу.

Опште мишљење љекара, поручују из Митрополије, је да је Митрополитово здравствено стање, с обзиром на позитивни резултат поменутог теста, сасвим стабилно и под контролом.

“Позивамо браћу и сестре на усрдну молитву пуну вјере и љубави – како за митрополитово што скорије оздрављење, тако и за здравље и напредак свих обољелих”, истакнуто је у саопштењу Митополије црногорско-приморске.

 

 

 

 

(БН)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img