Milošević jedini izbor: Srbija uskoro dobija selektora

Savo Milošević je najozbiljniji kandidat za selektora Srbije. Fudbalski savez Srbije je obavio razgovore sa brojnim trenerima, ali je čini se bivši trener Partizana jedini dostupan i voljan da preuzme kormilo.

Ono što u čitavoj priči oko izbora dolazi iz Fudbalskog saveza Srbije je djelovalo neozbiljno i bez konkretnog plana. Naime, prvo je kao glavni kandidat spominjan Vladan Milojević, ali se ispostavilo da je obeštećenje koje traži njegov klub ipak preveliko.

Zatim su uslijedili kratki razgovori sa Sinišom Mihajlovićem, Veljkom Paunovićem koji imaju angažmane. Kao moguće rješenje tada je u prvi plan izbio i Dragan Stojković Piksi sa kojim je prema sopstvenom priznanju razgovarao Slaviša Kokeza. Međutim, iako je legendarni igrač i trener najavljivao da bi mogao da preuzme kormilo reprezentacije na kraju nije došlo do dogovora.

Na kraju je ostalo da Savo Milošević bude novi selektor. Njegov izbor podržali su i mlađi igrači sa kojima je sarađivao dok je bio direktor reprezentacije, kada su Orlići postali prvaci Evrope u Litvaniji, pa šampioni svijeta na Novom Zelandu.

Milošević će u tandemu sa Ilijom Stolicom, voditi prvo reprezentaciju Superlige na egzotičnu turneju po Sjevernoj Americi, a nakon toga će krenuti u bitku za Mundijal u Kataru. U četiri dana u Beograd stižu Republika Irska i Portugalija.

 

 

 

 

(srpskainfo.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime