spot_img
spot_img

Лука Дончић плаћа сахрану дјеце и чувара убијених у школи

spot_img
spot_img

Лука Дончић, словеначки кошаркаш који носи дрес Далас Маверикса, најавио је да ће платити сахрану трагично настрадалим особама у масакру који се догодио у основној школи “Владислав Рибникар”.

Лука Дончић је још једном показао велико срце, а како преноси “Телеграф”, одлучио је да плати све трошкове за сахрану и све што буде потребно за жртве масакра у ОШ Владислав Рибникар на Врачару.

Такође, Дончић је платити и све што је потребно за савјетовање и помоћ свима који су прошли кроз ову трауму, укључујући и све ђаке, ученике који су били свједоци, као и породице малишана.

Како преноси Адријан Војнаровски, Дончић је одлучио да плати све трошкове сахране и све остало што је потребно за све жртве трагедије.

И сам Дончић убрзо је потврдио ову информацију, истакавши да ће његова фондација пружити помоћ породицама, ученицима и настанвицима.

“Због трагедије и изгубљених дечијих,невиних живота моје срце је сломљено! Моје мисли су са породицама жртава и целом нацијом. Моја фондација,поводом овог тешког и немилог догадјаја, пружа подршку свим породицама, ученицима и наставницима основне школе Владислав Рибникар”, поручио је Дончић.

Подсјетимо, у пуцњави у Основној школи “Владислав Рибникар” у Београду јуче је убијено осморо дјеце и радник обезбјеђења, а шесторо дјеце и наставник те школе су рањени. Полиција је ухапсила К.К. који је починио тај злочин.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img