spot_img
spot_img

Човјек с маском пријети на Твитеру: “Србија је наша сљедећа мета”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

За сада непозната особа пријети грађанима Србије и представља се као члан групе Анонимус.

У међувремену, дојаве о бомбама не престају.

Само у току јучерашњег дана пријетње о постављеним бомбама је послато на адресе више од 90 основних и средњих школа. И данас је стигла дојава о наводно постављеној бомби у тржном центру у Рајићевој у центру Београда.

Да је цијела ствар отишла предалеко говори и претећи садржај у оквиру снимка који се појавио недавно на Твитеру а који је окачио корисник који се представља као наводно један од припадника познате хакерске групе Анонимус, преноси Mondo.rs.

“Здраво, Србијо. Ви активно подржавате Русију у њиховим крвавим и терористичким акцијама према Украјини. Није вас брига за људске жртве и јадну украјинску дјецу и зато сте ви наша сљедећа мета. Желим да вам поставим питање: Да ли сте стварно толико глупи или не? Али то није важно у овом тренутку, само очекујте нашу освету због своје заслијепљености и глупости. Ми смо Анонимус, не заборављамо и не опраштамо. Очекујте нас”, чује се на снимку, на лошем енглеском.

Данима се грађани како Београда, тако и градова у Србији, малтретирају лажним дојавама о подметнутим бомбама у тржним центрима, авионима, зоо-врту, школама, на мостовима…

Срби су на Твитеру одмах реаговали и показали дотичном да га се не плаше. Објављен је снимак из серије “Мој рођак са села” у ком Рајко Малешевић (кога глуми Танасије Узуновић) поручује: “Шта ти је, пријатељу, ајде? Није ред силу да спомињеш. Ти пребијеш неког од наших, ми ти запалимо стовариште… Ти нама шталу и машине, ми теби кућу… Ти убијеш неког од наших, ми ти побијемо све живо што имаш у кући… И каква ти је то рачуница?”

Објављени су и гифови на којима су лидер СРС Војислав Шешељ, Хазбула, Манда из филма “Лепа села лепо горе”…

 

 

(mondo.rs)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img