Čistač ulica diplomirao ekonomiju – postaje šef

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić u saradnji sa nadležnima iz JKP “Gradska čistoća” omogućio je unapređenje radniku tog javnog preduzeća Arslanu Bajramoskom koji je nedavno diplomirao ekonomiju.

Vesić je podvukao da je to što je učinio Bajramoski zaista divan primer koji pokazuje da kada čovek ima volje i kada ima želju uvek može da radi na sebi i dalje se obrazuje i napreduje.

- Reklama -

“Ono što je Bajramoski uradio je sjajno, on je čovek koji je radeći u ‘Gradskoj čistoći’ uspeo da završi fakultet, sada je na masteru, i jutros sam razgovarao sa direktorom našeg JKP ‘Gradska čistoća’ i Bajramoski će od 1. juna, odnosno od kraja maja biti raspoređen na mesto poslovođe. To je ono što je on tražio” precizirao je Vesić.

Gradski menadžer je objasnio i da je Bajramoskom bilo ponuđeno da bude raspoređen u kancelariji na drugom rukovodećem mestu, ali on to nije želeo, jer je hteo da radi “na ulici”.

Kako je dodao Vesić, u JKP “Gradska čistoća” ima i poslovođa koji kontrolišu određene sektore i to će ubuduće biti radno mesto Bajramoskog.

“Nadam se da će on biti zadovoljan tim poslom. On je sjajan primer, a mi se trudimo kao Grad da pomognemo da se naši zaposleni dodatno edukuju, ukoliko to žele, i za to imamo i posebne programe” naznačio je Vesić.

Gradski menadžer je ponovio da je Bajramoski to učinio sam ali i podvukao da to samo pokazuje da, kada imate volju i želju, onda vam ništa drugo ne smeta da postignete uspeh i da diplomirate.

“To bi recimo nekim studentima koji dugo uče i kojima stalno nešto smeta moglo da bude za nauk da može da se diplomira, odnosno završi fakultet i kad se radi”, dodao je Vesić.

Bajramoski je rekao da voli da čita i podvukao da hoće da pokaže deci da bi trebalo da čitaju i uče, jer niko ne može da im oduzme znanje.

 

 

 

(mondo.rs)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime