spot_img
spot_img

Билборди са необичним порукама осванули и на улицама Београда

spot_img
spot_img

Билборди са необичним порукама, које помало “мраче”, осим у Бањалуци, претходних дана осванули су и на улицама Београда, алудирајући на вјечите дилеме Београђана.

Свакодневно пробијање кроз саобраћајне гужве и вјечиту дилему којим мостом прећи Саву додатно подгријава “мрачење” на билбордима.

На почетку Бранковог моста стоји билборд “Боље да си ишао преко Савског…”, а код Савског моста осванула је порука “Боље да си ишао преко Бранковог…”. Истовремено, на друштвеним мрежама појавилле су се фотографије билборда код Економског факултета са поруком – “Боље да си уписао Правни…”, код студентског дома “Лола” – “Боље да си изабрао Студењак..”, а код Студењака “Боље да си изабрао Лолу..” и тако даље.

У центру Бањалуке, подсјетимо, јуче је освануо билборд, очигледно, вјечитој борби “тражења паркинг” у самом центру града.

Аутор билборда се није потписао, али је јасно поручио возачима “нећеш ти тамо наћи паркинг…”.

Билборд је залијепљен у центру града, код зграде УИО БиХ, и на мјесту тренутно највећег градилишта у Бањалуци тзв. рупе.

Запрепаштени Бањалучани су се на мрежама запитали да ли се ради о шали или је неко слао озбиљне поруке упозорења градским властима.

Према првим информацијима појавили су се и билборди који указују и на друге саобраћајне проблеме у граду, преноси бањалуцкеприце.

И Београђани, нарочито познати твитераши, те домаћи инстаграмери су одреаговали на ове билборде, питајући се ко стоји иза ових порука, али још нико није изашао са тврдњом ко би то могао да буде. Очигледно је у питању нечија кампања која је судећи по првим реакцијама јавности већ људима запала за око. Сада остаје само да видимо о чему је ријеч и коме је кампања упућена.

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img