spot_img
spot_img

Од понедељка почиње манифестација „Чари зиме“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Синиша Милић данас је званично најавио почетак манифестације „Чари зиме“ у Брчко дистрикту БиХ која ће се одржавати на Тргу младих од 2. децембра до краја јануара 2020. године.

„Ријеч је о манифестацији која већ сада привлачи велику пажњу и интерес наших грађана и има циљ да обогати укупну туристичку понуду града током зимског периода, а нарочито током божићних и новогодишњих празника. На Тргу младих биће постављене дрвене кућице са изложбеним и продајним програмом у духу саме манифестације. Пратећи садржај ове манифестације је и отварање клизалишта на Блатуши које ће бити у употреби за петнаестак дана, а планирано је и одржавање новогодишњег концерта на градском тргу. Извођач ће ускоро бити одабран“, рекао је Милић.

Он је истакао да ће програм бити објављиван сваке недјеље те позвао све фирме, невладине организације и удружења као и грађане који желе да учествују у креирању програма саме манифестације да се пријаве на јавни позив који је још увијек отворен.

„Манифестација ће бити отворена сваким даном од 17 до 21 час. На бини која ће бити постављена биће уприличен и музички програм као и програм за најмлађе“, рекао је Милић. Већ наредне недјеље, од 6. до 8. децембра, планиран је богат програм за најмлађе. У организацији Удружења „Мали принц“ биће организовано дружење и фотографисање са Дједа Мразом, зимски фото-студио, креативне радионице, ликовне радионице, дјечја новогодишња представа.

„Ово је позивница свима да се укључе у сам програм али и да посјете манифестацију у наредна два мјесеца. Настојаћемо да она постане традиционална и да у договору са осталим надлежнима у Брчком ову манифестацију од наредне године предамо Служби за туризам“, рекао је Милић.

Манифестација „Чари зиме“ намијењена је свим узрастима који ће у периоду од 17 до 21 час, уз низ радионица за најмлађе, музички програм, презентацију производа фирми, невладиних организација и удружења, моћи да уживају у духу празника.

Сви заинтересовани за учешће у манифестацији „Чари зиме“ у Брчко дистрикту БиХ могу да се пријаве кликом на ЛИНК.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img