Od ponedeljka počinje manifestacija „Čari zime“

- Reklama -

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Siniša Milić danas je zvanično najavio početak manifestacije „Čari zime“ u Brčko distriktu BiH koja će se održavati na Trgu mladih od 2. decembra do kraja januara 2020. godine.

„Riječ je o manifestaciji koja već sada privlači veliku pažnju i interes naših građana i ima cilj da obogati ukupnu turističku ponudu grada tokom zimskog perioda, a naročito tokom božićnih i novogodišnjih praznika. Na Trgu mladih biće postavljene drvene kućice sa izložbenim i prodajnim programom u duhu same manifestacije. Prateći sadržaj ove manifestacije je i otvaranje klizališta na Blatuši koje će biti u upotrebi za petnaestak dana, a planirano je i održavanje novogodišnjeg koncerta na gradskom trgu. Izvođač će uskoro biti odabran“, rekao je Milić.

- Reklama -

On je istakao da će program biti objavljivan svake nedjelje te pozvao sve firme, nevladine organizacije i udruženja kao i građane koji žele da učestvuju u kreiranju programa same manifestacije da se prijave na javni poziv koji je još uvijek otvoren.

„Manifestacija će biti otvorena svakim danom od 17 do 21 čas. Na bini koja će biti postavljena biće upriličen i muzički program kao i program za najmlađe“, rekao je Milić. Već naredne nedjelje, od 6. do 8. decembra, planiran je bogat program za najmlađe. U organizaciji Udruženja „Mali princ“ biće organizovano druženje i fotografisanje sa Djeda Mrazom, zimski foto-studio, kreativne radionice, likovne radionice, dječja novogodišnja predstava.

„Ovo je pozivnica svima da se uključe u sam program ali i da posjete manifestaciju u naredna dva mjeseca. Nastojaćemo da ona postane tradicionalna i da u dogovoru sa ostalim nadležnima u Brčkom ovu manifestaciju od naredne godine predamo Službi za turizam“, rekao je Milić.

Manifestacija „Čari zime“ namijenjena je svim uzrastima koji će u periodu od 17 do 21 čas, uz niz radionica za najmlađe, muzički program, prezentaciju proizvoda firmi, nevladinih organizacija i udruženja, moći da uživaju u duhu praznika.

Svi zainteresovani za učešće u manifestaciji „Čari zime“ u Brčko distriktu BiH mogu da se prijave klikom na LINK.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime