"Vjera, ljubav i uspjećemo": Miroljub se u polufinalu obratio bolesnoj supruzi, a sad je odnio pobjedu u finalu kviza "Slagalica" - nula49.com
spot_img
spot_img

“Vjera, ljubav i uspjećemo”: Miroljub se u polufinalu obratio bolesnoj supruzi, a sad je odnio pobjedu u finalu kviza “Slagalica”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Miroljub Arsić, koji je oduševio Srbiju i region kada je u polufinalu pozdravio svoju bolesnu suprugu, pobjednik je finala 174. ciklusa kviza “Slagalica”, prilikom čega je osvojio 300.000 dinara (oko 5.000 KM).

Miroljub je bio za nijansu bolji od protivnika Petra Stanisavljevića, kojem je pripalo 150.000 dinara, kao drugoplasiranom takmičaru kviza. Miroljub je pobjedio rezultatom 264:237.

– Razočaran sam, ipak, kada se uđe u finale, uvijek je želja da se dođe do samog kraja. Ali za početak bih čestitao Miroljubu. Pobjedio me je na smirenost, koncentraciju i iskustvo – rekao je drugoplasirani Petar.

Sa druge strane, Miroljub se zahvalio svom protivniku, kvizu i voditeljki.

– Hvala Petru na čestitkama i na fer borbi. Hvala ekipi u studiju, stižem u Kruševac da proslavimo zajedno – istakao je Miroljub, prenosi Blic.

Podsjećamo, Miroljub Arsić je na kraju polufinalne “Slagalice” poslao emotivnu poruku, jedva zadržavajući suze.

On se zahvalio svima u studiju, kolegi takmičaru, porodici, i na kraju drhtavim glasom dodao:

– Najveću poruku bih dao svojoj supruzi, koja se bori sa opakom bolešću. Vjera, ljubav, nada i borba i uspjećemo. Volim te – rekao je Miroljub i iznenadio Srbiju.

 

 

(srpskainfo.com)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img