Tijana Bošković postaje najplaćenija odbojkašica na svijetu - nula49.com
spot_img
spot_img

Tijana Bošković postaje najplaćenija odbojkašica na svijetu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolja srpska odbojkašica Tijana Bošković dobila je “nepristojnu ponudu” da napusti Ezačibaši i karijeru nastavi u Vakifbanku za dva miliona evra po sezoni, međutim odlučila je da ih odbije.

Odmah je obavijestila svoj Ezačibaši šta joj nude i seli su za sto da razgovaraju o tome, a njen klub se pokazao kao veliki jer joj je odmah dao novi ugovor!

Kako pišu turski mediji, Ezačibaši ne samo da je izjednačio ponudu Vakifbanka, nego je i “pojačao”. Tako će Tijana Bošković od naredne sezone zarađivati 2,5 miliona evra, što je čini i najbolje plaćenom odbojkašicom u istoriji. S obzirom na to kako igra, to je i apsolutno zasluženo, a znaće u Ezačibašiju da cijene njenu lojalnost i to što nije “pobjegla kod konkurencije” čim je dobila malo veću ponudu.

Tijana Bošković (26) je u Ezačibašiju još od 2015. godine, kada je stigla iz Partizan Vizure. Krajem prošle godine je sa turskim klubom drugi put postala svjetski prvak, a nedostaju joj još titule u Ligi šampiona i prvenstvu Turske, gdje ima više drugih mjesta, piše Mondo.

 

 

(glassrpske.com)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img