spot_img
spot_img

Slovaci za prolaz dalje, Levandovski i dalje pod znakom pitanja, Mbape sa maskom napada Holandiju

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

…a ti imaš šansu da napadneš glavnu nagradu u BetOle-u – Peugeot 2008. Pravila igre pročitaj ovdje – https://www.betole.ba/promo.

Slovačka – Ukrajina

Slovačka je u prvoj utakmici napravila iznenađenje pobjedom 1:0 protiv Belgije. Ruku na srce, Belgija nije ono što je bila (favorit kao na Svjetskom prvenstvu 2018.), ali opet očekivala se pobjeda ili remi protiv Slovačke. Sa druge strane, Ukrajina je u prvoj utakmici izgubila, i to ubjedljivo, 3:0 od Rumunije. U slučaju poraza danas nemaju se čemu nadati. Postoji šansa da prođu grupu kao trećeplasirana ekipa ali sve je to već priča “šta ako…”

Poljska – Austrija

Glavno pitanje koje muči Poljake jeste da li će Robert Levandovski biti spreman za današnji meč. Najbolji strijelac i igrač sa najviše nastupa, propustio je utakmicu prvog kola zbog povrede (2:1, poraz od Holandije). Za Poljsku je ovo “biti ili ne biti” utakmica.

Isto važi i za reprezentaciju Austrije, koja je poražena u prethodnoj utakmici od Francuske (1:0). Austrijanci su pružili dobar otpor, ali nisu izdržali do samog kraja.

Poraz i za Poljake i za Austrijance značio bi, vjerovatno, kraj na ovom prvenstvu.

Holandija – Francuska

Od 21:00 čeka nas sjajna utakmica između bivših osvajača Eura – Holandije i Francuske. Glavna tema ovog meča jeste da li će Kilijan Mbape igrati uopšte. Najveća zvijezda francuske reprezentacije je pod znakom pitanja zbog povrede koju je zadobio u prvoj utakmici protiv Austrije. Šanse su sve veće da će Mbape zaigrati večeras sa zaštitnom maskom, ali ipak treba sačekati da izađe zvanični sastav ekipa.

Ekipa Ronalda Kumana traži novu pobjedu. U prvom kolu su slavili protiv Poljske ali uz dosta muke. Kvota na Holandiju iznosi 3.55, a na Francusku 2.35. Sve ostale kvote možete pronaći na www.betole.ba.

 

 

(sponzorisana objava)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img