Ronaldo sklonio boce Koka Kole sa stola i mogao bi biti kažnjen: Pijte vodu!

Portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo privukao je veliku pažnju na konferenciji za medije uoči duela aktuelnih evropskih prvaka i Mađarske, kada je sa stola sklonio dvije boce Koka Kole koje su se nalazile ispred njega.

Portugalac je uzeo obje boce i odložio ih na stranu jer ne želi da se fotografiše ili snima pred pićem koje smatra štetnim u ishrani mladih i profesionalnih sportista, što je svojevremeno priznao kada je rekao da ga nervira kada vidi sina da pije Koka Kolu.

Ronaldo je potom uzeo flašu vode i pokazao je prema novinarima, rekavši: “Evo šta treba piti”.

To možda i ne bi bilo toliko čudno da Koka Kola nije jedan od zvaničnih sponzora Eura 2020, pa se s pravom postavlja pitanje da li će legendarni nogometaš biti sankcionisan zbog ovoga poteza, čak iako je možda bio u šali.

Utakmica Mađarska – Portugal igra se danas u Bukureštu s početkom od 18 časova, a Ronaldo će postati prvi igrač u istoriji koji je igrao na pet Evropskih prvenstava.

Debitovao je 2004. godine, a igrao je i 2008., 2012. i 2016. godine. Takođe, ukoliko postigne bar jedan gol na takmičenju, postat će najbolji strijelac svih vremena na Evropskim prvenstvima. Trenutno je izjednačen s devet golova s ​​bivšim francuskim asom Mišelom Platinijem.

 

 

(klix.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime