spot_img
spot_img

Rasplet u grupu “smrti” i tvoja šansa da osvojiš Peugeout 2008

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Grupa B donosi nam najluđi mogući scenario – sve oči biće uprte u utakmice koje igraju Hrvatska i Albanija.

Scenario u kojem Hrvatska pobjeđuje Italiju sa dva gola razlike više nego Albanija Španiju a pritom “Vatreni” zabiju gol više od Albanaca – i jedna i druga reprezentacija imale bi identičan omjer. Zbog činjenice da je njihov međusobni susret završio 2:2 iscrpljeni su svih šest kriterijuma za određivanje poretka. U tom slučaju uključuje se sedmi kriterijum a to su penali. Da, dobro ste čuli – PENALI.

Međutim, ovdje dolazimo do novog problema a to je da ove dvije reprezentacije ne igraju međusobno. U tom slučaju uvodi se osmi kriterijum – disciplinske opomene. Ukratko, svaki žuti karton nosi jedan kazneni bod dok crveni donosi tri boda. Na kraju ko bude imao manje kaznenih bodova biće bolje plasiran na tabeli.

Treba pomenuti i ostale učesnike, Španiju i Italiju. Španija, kao jedan od favorita, već je osigurala narednu fazu, najvjerovatnije sa prvog mjesta. Igraju fantastično i očekuje se da će protiv Albanije večeras na najbolji mogući način privesti kraj grupnu fazu.

Italija, kao branilac titule, i dalje nije osigurala nokaut fazu. Pobjedili su Albaniju, posle preokreta, a zatim su izgubili od Španije. U poslednje kolo ulaze sa gol razlikom 0 – 2 data i 2 primljena gola. Ne izgledaju uvjerljivo ali nikad ih ne treba otpisati.

Sve kvote za večerašnju utakmicu možete pronaći na www.betole.ba

 

 

(sponzorisana objava)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img