spot_img
spot_img

Пикси причао о Влаховићу и Митровићу и цитирао Александру Пријовић

spot_img
spot_img

Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалске репрезентације Србије обраћа се навијачима пред одлазак на Свјетско првенство у Катару, а све највише занима стање нападача Александра Митровића и Душана Влаховића.

Њих двојица су повријеђени и још увијек је неизвјесно да ли ће Пикси моћи да рачуна на њих. Када је говорио о њиховом стању цитирао је пјевачицу Александру Пријовић.

“Ниједан тренер не воли када му играчи не играју и када су одсутни са терена због повреда. Очигледно је да су они дуже време ван тима. Оно што је добро, јесте што верујем да ће бити добро. Има једна песма од Александре Пријовић која каже ‘није коме је речено, него коме суђено је’. Надам се да ће све бити у реду. А и да не буде, наћи ћу решење – лакше или теже. Спокојно одлазимо у Катар. Вероватно ћу се у наредним данима више дружити са докторима и медицинским особљем. Са играчима се још нисам видео, они треба данас да дођу. Тренинг је у шест. Они су имали обавезе, утакмице. Немам дилеме да ће њих двојица дати све од себе да буду на располагањ. А сад да ли ће играти или неће…”, рекао је Пикси.

Свјетско првенство у Катару почиње 20. новембра, а Србија је у групи са Бразилом, Швајцарском и Камеруном.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img