spot_img
spot_img

“Orlovi” u pohodu na nokaut fazu a ti na Peugeout 2008, Engleska želi da popravi utisak i šećer na kraju – sudar titana!

spot_img
spot_img
spot_img

Tri sjajna meča koji mogu dati odgovore ko prolazi dalje a ko pakuje kofere. Rasplet počinje od 15:00.

Slovenija – Srbija

Današnji program počinje utakmicom između Slovenije i Srbije. 24 godine nakon sjajnog meča u Belgiji, ove dvije reprezentacije ponovo ukrštaju koplja. U BetOle-u kvote kažu sledeće – pobjeda Slovenije 5.30 a Srbije 1.85.

Slovenci predvođeni Oblakom i Šeškom traže pobjedu nakon remija za Danskom u prvom kolu. Sa druge strane, Srbija današnju utakmicu mora da pobjedi ako želi da zadrži šanse za nokaut fazu. Loša vijest po “Orlove” jeste činjenica da je Kostić završio prvenstvo (povreda koljena) ali ono što može da raduje navijače jeste povratak Tadića u startnu postavu.

Danska – Engleska

Engleski navijači sa mnogo manjom euforijom pjevaju “It’s coming home” naročito posle prvog kola i ne baš tako ubjedljive pobjede nad Srbijom. Selektor Sautgejt trpi možda i najveći pritisak otkako je sjeo na klupu “Gordog Albiona”. Danas im je pobjeda imperativ i svaki drugi rezultat može samo da poremeti ekipu i stavi dodatni pritisak.

Bivši evropski prvak, Danska, ne ulazi u ovaj meč kao favorit i možda baš to prevagne da naprave iznenađenje i eventualno zakomplikuju stanje u grupi.

Španija – Italija

Utakmica na koju ne treba trošiti mnogo riječi. Sudar dva titana evropskog i svjetskog fudbala. Prvak iz 2008. i 2012. protiv aktuelnog prvaka. Ove dvije ekipe odigrale su ukupno 39 utakmica, “Crvena furija” je bila uspješna 14 puta dok su “Azuri” 11 puta izašli kao pobjednici (uz 14 remija).

Španija je blagi favorit (2.30) naročito posle ubjedljive pobjede protiv reprezentacije Hrvatske (3:0). Međutim, i Italija se nešto pita u ovom meču. Kvota na “Azure” je 3.80.

Sve ostale ponude možete pronaći na — www.betole.ba

 

(sponzorisana objava)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img