spot_img
spot_img

Они су насмијали цијели Балкан

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Видео је настао спонтано, из шале, а након што смо га објавили, ни сам не знам колико сам порука и позива добио.

„Полако, полако. Десна скија, Суаде. Десна скија! Лијева! Дигни главу, Суаде! Дигни главу, не у басамаке! Медо је тамо, медооооо!“, виче тренер, док неспретни скијаш покушава пратити његове инструкције и улијеће на скијама у шуму.

Готово да нема особе која протеклих дана барем једном није прегледала урнебесни снимак који кружи друштвеним мрежама. Скијаш Суаду, тренер који даје упуте, али и медо из шуме, брзином свјетлости постали су вирални хит и до суза насмијали цијели регион.

Аутори снимка су Дино Рамчиловић и Суад Табаковић. Младе Сарајлије из шале су направиле видео од 27 секунди и њиме насмијале стотине хиљада људи.

Дино Рамчиловић казао је јуче за „Аваз“ да нису ни сањали да ће имати толико прегледа и да ће стећи толику популарност.

Каже да на прву није знао о чему се ради, да је помислио да је нешто било или да је нешто скривио.

Суад и ја смо дугогодишњи пријатељи, одрасли смо скупа. Обојица смо спортисти, бавимо се разним споровима, од риболова до скијања, планинарења, трчали смо и полумаратон. Снимак је, наравно, инсцениран, Суад није скијаш аматер. Хтјели смо да насмијемо пријатеље, али нисмо ни сањали да ћемо насмијати читав Балкан – рекао нам је Рамчиловић.

Сам текст и говор тијела на снимку су спонтани, а видео су снимили из првог покушаја.

Најмање десет пута смо га прегледали и сами се добро исмијали, па смо га тек онда објавили на Инстаграму. Иначе, нисмо претјерано активни на друштвеним мрежама и не објављујемо фотографије. А ово нас је баш изненадило – казао је „тренер“ Рамчиловић.

(avaz.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img