Oni su nasmijali cijeli Balkan

Video je nastao spontano, iz šale, a nakon što smo ga objavili, ni sam ne znam koliko sam poruka i poziva dobio.

„Polako, polako. Desna skija, Suade. Desna skija! Lijeva! Digni glavu, Suade! Digni glavu, ne u basamake! Medo je tamo, medooooo!“, viče trener, dok nespretni skijaš pokušava pratiti njegove instrukcije i ulijeće na skijama u šumu.

Gotovo da nema osobe koja proteklih dana barem jednom nije pregledala urnebesni snimak koji kruži društvenim mrežama. Skijaš Suadu, trener koji daje upute, ali i medo iz šume, brzinom svjetlosti postali su viralni hit i do suza nasmijali cijeli region.

- Reklama -

Autori snimka su Dino Ramčilović i Suad Tabaković. Mlade Sarajlije iz šale su napravile video od 27 sekundi i njime nasmijale stotine hiljada ljudi.

Dino Ramčilović kazao je juče za „Avaz“ da nisu ni sanjali da će imati toliko pregleda i da će steći toliku popularnost.

Kaže da na prvu nije znao o čemu se radi, da je pomislio da je nešto bilo ili da je nešto skrivio.

Suad i ja smo dugogodišnji prijatelji, odrasli smo skupa. Obojica smo sportisti, bavimo se raznim sporovima, od ribolova do skijanja, planinarenja, trčali smo i polumaraton. Snimak je, naravno, insceniran, Suad nije skijaš amater. Htjeli smo da nasmijemo prijatelje, ali nismo ni sanjali da ćemo nasmijati čitav Balkan – rekao nam je Ramčilović.

Sam tekst i govor tijela na snimku su spontani, a video su snimili iz prvog pokušaja.

Najmanje deset puta smo ga pregledali i sami se dobro ismijali, pa smo ga tek onda objavili na Instagramu. Inače, nismo pretjerano aktivni na društvenim mrežama i ne objavljujemo fotografije. A ovo nas je baš iznenadilo – kazao je „trener“ Ramčilović.

(avaz.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime