spot_img
spot_img

Оклагијама против целулита: Мадеротерапија

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Масажа звана мадеротерапија је помоћ за дјевојке широм цијелог свијета које се покушавају ријешити целулита на што здравији начин. 

Ова масажа се изводи са дрвеним оклагијама којима се масирају дијелови тијела на којима желите уклонити целулит. Важно је напоменути и то да особа мора завршити обуку јер у супротном ће вам се створити подливи и болови на мјестима која су третираан. Ово је уствари техника дубоког масирања ткива у којој се користе дрвене оклагије за побољшање обима и пропорција тијела.

Аида Сатарић је по професији физиотерапеуткиња, а овом врстом терапије се почела бавити зато што је често у разговорима са пријатељицама причала о целулиту и колико је тешко га се ријешити.

“Препоручујем мадеротерапију за све, осим сто је ова врста масаже намјењена против целулита како је сви знају она има и других добробити као што су убрзавање циркулације, избацивање вишка воде из организма”, рекла је Аида.

Овај тренд је завладао и у БиХ, и све мање је оних жена које су скептичне око ове врсте масаже.

“Није свакодневница видјети дрвене оклагије како се ваљају по вашем тијелу, али ће постати с обзиром на број жена које долазе на мадеротерапију”, додаје Аида.

Резултати овакве масаже су видљиви након 3 третмана, а дугорочни овисе од интензитета, брзине рада оклагијама и броја третмана.

“Уз оклагије и третмане, жена мора промјенити и начин исхране, пуно поврћа и воде и ефекат ће бити пуно бољи и дуготрајни”, за крај казала је терапеуткиња Аида.

 

 

 

 

 

 

(Slobodanka Stevanović/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img