Nokia ponovo pokreće proizvodnju “neuništivog” modela 3310

 

Ukoliko se sjećate vremena prije pametnih telefona, velike su šanse da ste u jednom trenutku posjedovali neuništivu Nokiu 3310.

Bio je ovo najuspješniji telefon svog vremena sa preko 126 miliona prodatih uređaja. Veoma brzo je stekao gotovo kultni status kao nevjerovatno izdržljiv i pouzdan uređaj za svakodnevnu upotrebu.

Ukoliko vam je dosta pametnih telefona čiji ekrani pucaju na svaki iole grublji dodir, imamo odlične vijesti za vas: 3310 se vraća! Originalno predstavljen 2000. godine, ovaj model vraća se već za 20ak dana, najavili su iz Nokie. Model će biti predstavljen na Svjetskom kongresu mobilne telefonije krajem ovog mjeseca.

Vjerovali ili ne, za stare modele još uvijek postoji veliko tržište na sajtovima poput amazon.com ili ebay.com, što znači da bi i novi model mogao proći dobro. Novi telefoni koštaće oko 60$, a ova cijena, nadaju se u kompaniji, pomoći će prodaji.

Nokia planira reklamirati telefon kao dodatni uređaj za ljude kojima treba još jedan, gotovo neuništiv telefon, sa jakom baterijom.

 

 

 

(distractify.com/nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime