spot_img
spot_img

“Луд, збуњен, нормалан” напустио један од главних глумаца

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Глумац Сенад Башић више се неће појављивати у улози Фарука у серији Луд, збуњен, нормалан.

Најесен почиње снимање нових 36 епизода серије, но у њима неће бити Сенада у улози Фарука, а Башић је за “дневни аваз” проговорио о разлозима напуштања серије.

“Прије двије године Нова ТВ је долазила да наручи 36 епизода, да би их било укупно 300. Онда сам ја тражио од извршне продукције да дође до промјене текста уговора за тих нових 36 епизода, како бих имао законом регулирано 50 година барем неко од експлоататорских права. Ипак, није било воље да се ишта мијена”, тврди Башић.

“Због тога што нису хтјели да се ишта мијења у односу на претходне уговоре донио сам одлуку да више не радим Луд, збуњен, нормалан”, каже он.

Ипак, својим колегама жели срећу у даљњем раду на серији.

“Желим ауторској, глумачкој, продуцентској, техничкој екипи да с новим епизодама направе још већи успјех него што је до сада био”, поручио је.

Од 2007. године снимљено је укупно 11 сезона популарне хумористичне серије, а кроз све сезоне понављала су се три главна лика – Изет Фазлиновић, којег глуми Мустафа Надаревић, Фарук, односно Сенад Башић, те Дамир, којег игра Моамер Касумовић.

Иако у новој сезони неће бити Сенада као Фарука, враћају се Шефика и Чомбе које глуме Мирај Грбић и Јасна Жалица.

 

 

 

 

 

(avaz.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img