I Kuršumlija ima svog Hačika koji čeka vlasnika već godinu dana (VIDEO)

Koliko može biti velika ljubav psa prema čoveku pokazuje priča iz kuršumlijskog kraja. Pre godinu dana, pas mešanac je na autobuskoj stanici u selu Vlahinja ispratio svog vlasnika. On je u međuvremenu umro, a pas ga još čeka na mestu gde je ostavljen.

I Kuršumlija ima svog “Hačika“

I Kuršumlija ima svog “Hačika“Koliko može biti velika ljubav psa prema čoveku pokazuje priča iz Kuršumlijskog kraja. Pre godinu dana, pas mešanac je na autobuskoj stanici u selu Vlahinja ispratio svog vlasnika. On je u međuvremenu umro, a pas ga još čeka na mestu gde je ostavljen.

Posted by O2.TV on Thursday, January 4, 2018

Sedi pored puta i čeka, ispraća vozila, bez obzira na vremenske prilike, on je uvek na istom mestu, da ne propusti neko vozilo.

- Reklama -

“On čeka gazdu koji je otišao pre izvesnog vremena, možda godinu, godinu i po dana za Beograd i nije se vratio“, priča Miroslav Ilić iz sela Žuč.

Njegov vlasnik je iz susednog sela. Kada se razboleo, pas ga je ispratio do ovog mesta, gde su se rastali. Nažalost, njegov vlasnik se neće vratiti, jer je preminuo u Beogradu. Pojedini meštani ga redovno obilaze.

Pojedini su pokušali da ga udome, ali se on uvek vraća na ovo mesto.

 

 

 

 

 

 

(b92.net)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime