spot_img
spot_img

Гол насмијао свијет и Ријеци донио европску јесен

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Фудбалери Ријеке направили су изненађење и избацили Копенхаген у плеј-офу за улазак у Лигу Европе (0:1), а да све за хрватски тим буде слађе и невјероватније “потрудио” се гол који је постигнут у 20. минуту који је најблаже речено постигнут уз пуно среће. И бескрајно је забаван.

Оваква ситуација догађа се баш, баш ријетко. Једном у сто година. Али се синоћ на несрећу домаћег тима догодила у Копенхагену.

Наиме, сплет врло (не)срећних оклоности, зависно из чијег угла гледате, довео је до постизања јединог, на крају ће се испоставити одлучујућег поготка.

Франко Андријашевић, нападач гостију, изборио се за лопту на средини терена и кренуо ка голу “на све или ништа”. Брзоноги играч успио је да се нађе надомак шеснаестерца, и када је требало да налети на “зид” двојца одбрамбених играча су се сударила или боље речено саплела један од другог.

Голман је на то реаговао истрчавањем, на шта је Андријашевић одговорио лоб ударцем. Он је завршио “на пречки”, али се лопта одбила право у колена Анкерсена, који ју је практично том “интервенцијом” угурао у мрежу.

Све ово је изазвало велику пажњу на друштвеним мрежама, и гол је добио епитет најкомичнијег у дугом временском интервалу. А уз музику из легендарног шоуа Бенија Хила угођај је потпун.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img