Fejsbuk ima novu opciju kojom možete da “utišate” prijatelje

Fejsbuk je uveo novu opciju “Snooze” (Snuz) kojom ćete moći privremeno da “utišate” svoje prijatelje, koje neko vrijeme ne želite da pratite a ne želite ni da ih trajno obrišete.

Posljedica velikog broja prijatelja na Fejsbuku je preveliki broj informacija koje od njih stižu, kako onih koje su vama bitne, tako i onih, koje su mnogo češće, a koje vam apsolutno ništa ne znače.

- Reklama -

Svi koje nerviraju Fejsbuk prijatelji koji vole da pišu takve postove od sada će moći da ih “utišaju” pomoću opcije “Snuz”.

Kada objave sa određenih profila ili stranica postanu nešto što više ne želite da gledate, odnosno da čitate, osobu, grupu ili određenu stranicu ćete moći da utišate na period od 30 dana.

Dovoljno je samo da kliknete na padajući meni određenog posta (tri tačke) i odaberete opciju “Snuz”. Vaši prijatelji neće biti obaviješteni da ste iz “utišali”.

Kako se blokada približi kraju bićete obaviješteni o tome, kako biste na vrijeme stigli da reagujete i po potrebi je produžite. Blokada može, u svakom trenutku, da se prekine i ranije.

 

 

 

(glassrpske.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime