Djevojku zaprosio natpisom na kravi

Kad je riječ o vjeridbi, osmišljavanje originalne ideje može biti izazov. Ali jedan škotski farmer sjetio se nečeg potpuno novog, prenosi The Independent.

Naime, Kristofer Gospel (30) svoju je djevojku Eilidh Fraser (30) zaprosio tako što je na svojoj kravi, markerom za stoku ispisao “Hoćeš li se udati za mene?” Kad je buduća mlada ugledala natpis, Kris je kleknuo i zaprosio je. Eilidh je pristala.

- Reklama -

“Kurlitop je Elidithina najdraža krava”, rekao je Kris te objasnio kako joj je, nakon što ju je jednom hranila iz ruke, krava postala veoma privržena.

“Elidith je gotovo svake večeri s kravama. Dok je bila na poslu, imao sam vremena ispisati poruku, a kad se vratila, predložio sam da zajedno odemo vidjeti stoku”, pojasnio je Kris.

Dok su se približavali kravi Kurlitop, Elidith je nešto bilo neobično.

“Kurlitop je došla do nas i Elidith ju je pitala šta je učinila. Tad je ugledala natpis, mene kako klečim i jednostavno je rekla – da. Nije očekivala prosidbu, bila je jako iznenađena – rekao je Kris.

Par još nije odlučio gdje će se vjenčati, ali Gospel je rekao kako će provjeriti može li i Kurlitop biti dio njihovog najposebnijeg dana u životu. Sigurno bi i ona voljela biti prisutna kad Kris Elidith jedno drugom kažu “Muu-uzimam”.

 

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime