spot_img
spot_img

Дјевојку запросио натписом на крави

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Кад је ријеч о вјеридби, осмишљавање оригиналне идеје може бити изазов. Али један шкотски фармер сјетио се нечег потпуно новог, преноси The Independent.

Наиме, Кристофер Госпел (30) своју је дјевојку Еилидх Фрасер (30) запросио тако што је на својој крави, маркером за стоку исписао “Хоћеш ли се удати за мене?” Кад је будућа млада угледала натпис, Крис је клекнуо и запросио је. Еилидх је пристала.

“Курлитоп је Елидитхина најдража крава”, рекао је Крис те објаснио како јој је, након што ју је једном хранила из руке, крава постала веома привржена.

“Елидитх је готово сваке вечери с кравама. Док је била на послу, имао сам времена исписати поруку, а кад се вратила, предложио сам да заједно одемо видјети стоку”, појаснио је Крис.

Док су се приближавали крави Курлитоп, Елидитх је нешто било необично.

“Курлитоп је дошла до нас и Елидитх ју је питала шта је учинила. Тад је угледала натпис, мене како клечим и једноставно је рекла – да. Није очекивала просидбу, била је јако изненађена – рекао је Крис.

Пар још није одлучио гдје ће се вјенчати, али Госпел је рекао како ће провјерити може ли и Курлитоп бити дио њиховог најпосебнијег дана у животу. Сигурно би и она вољела бити присутна кад Крис Елидитх једно другом кажу “Муу-узимам”.

 

 

 

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img