spot_img
spot_img

Дајана против Тијане Бошковић: БиХ на Србију, сестре на супротстављеним странама

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Први пут у каријери, сестре Бошковић играће једна против друге у дресу својих репрезентација.

Репрезентативка Босне и Херцеговине у одбојци Дајана Бошковић, уочи одласка женске сениорске одбојкашке репрезентације на Европско првенство у Србију, изјавила је Фени да је пред њима историјски пут на Европско првенство.

“Мислим да смо у једној од најтежих група. Веома смо срећне и задовољне што смо успјеле да изборимо пут на Европско првенство. Даћемо све од себе, пружићемо свој максимум“, казала је Бошковићева.

Додала је да им је велика част и задовољство што ће се на Европском првенству такмичити против једних од највећих репрезентација у Европи.

Истакла је да ће бх. одбојкашице пружити свој максимум, те дати све од себе да што боље одиграју.

Дајана каже да је ово први пут да ће она и њена сестра, репрезентативка Србије Тијана Бошковић, играти на репрезентативном нивоу једна против друге.

“Ми смо већ играле у Турској, али ово је први пут да БиХ игра против репрезентације Србије. Мислим да ћу ту утакмицу да доживим као и сваку другу. Истина је да ће емоције мало да буду помијешане, јер је са супротне стране моја рођена сестра, али покушаћу максимално да се фокусирам као на свакој утакмици, тако да мислим да ми то неће бити неки проблем што играм против Тијане”, закључила је Дајана.

Женска сениорска одбојкашка репрезентација Босне и Херцеговине учествоваће на Европском првенству у Србији, које почиње 18. августа.

Играће у групи А са домаћином Србијом, те селекцијама Азербејџана, Русије, Белгије и Француске. Утакмице ће бити одигране у Београду.

 

 

 

(mondo.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img