spot_img
spot_img

Бера Грилса и колегу јурио медвјед на Старој планини, спасила их српска полиција

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Чувени британски авантуриста Бер Грилс захвалио је припадницима српског МУП-а у епизоди емисије “Ранвир Синг против дивљине – уз Бера Грилса” објављеној на “Нетфликсу”.

Наиме, Равир Синг, позната индијска филмска звијезда, на почетку снимања епизоде на Старој планини, нашао се на мети медвједа.

Након што је Синг стигао до провалије у покушају да побјегне, на небу се указала савремена летјелица Х-145М Хеликоптерске јединице МУП-а Србије из које је изашао Бер Грилс који га је извукао из опасне ситуације.

Епизода у којој чувени британски авантуриста Бер Грилс преживљава на Старој планини у Србији почела је са емитовањем, а од свих његових опасних путешествија баш ова снимљена у Србији има убједљиво најбољи увод, а ништа мање атрактиван и крај.

Када су се нашли у летјелици, Грилс и Синг су се захвалили својим спасиоцима, који су им пожељели добродошлицу.

“Будимо захвални српској полицији што нас је спасила”, рекао је Грилс.

Потом су Грилс и Синг на Старој планини трагали за Наталијином рамондом, цвијетом фениксом који је српски симбол Дана примирја у Првом свјетском рату, и голготе кроз коју су прошли наш народ и војска. Када су је пронашли Грилс позива Синга да крену, ријечима:

“Пожури, српска војска никада не касни”.

У кадру се тада појављује најмодернији транспортер Војске Србије који их одвози.

Медији су раније објавили да је Грилс одушевљен Србијом, Старом планином и нашом кухињом.

Горан Караџић, директор ЈП “Стара планина”, открио је прошлог мјесеца и да Грилс има огромну жељу да упозна најбољег тенисера на свијету Новака Ђоковића, јављају Новости, преноси “Телеграф”.

 

 

 

(telegraf.rs)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img