Bera Grilsa i kolegu jurio medvjed na Staroj planini, spasila ih srpska policija

Čuveni britanski avanturista Ber Grils zahvalio je pripadnicima srpskog MUP-a u epizodi emisije “Ranvir Sing protiv divljine – uz Bera Grilsa” objavljenoj na “Netfliksu”.

Naime, Ravir Sing, poznata indijska filmska zvijezda, na početku snimanja epizode na Staroj planini, našao se na meti medvjeda.

- Reklama -

Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobjegne, na nebu se ukazala savremena letjelica H-145M Helikopterske jedinice MUP-a Srbije iz koje je izašao Ber Grils koji ga je izvukao iz opasne situacije.

Epizoda u kojoj čuveni britanski avanturista Ber Grils preživljava na Staroj planini u Srbiji počela je sa emitovanjem, a od svih njegovih opasnih putešestvija baš ova snimljena u Srbiji ima ubjedljivo najbolji uvod, a ništa manje atraktivan i kraj.

Kada su se našli u letjelici, Grils i Sing su se zahvalili svojim spasiocima, koji su im poželjeli dobrodošlicu.

“Budimo zahvalni srpskoj policiji što nas je spasila”, rekao je Grils.

Potom su Grils i Sing na Staroj planini tragali za Natalijinom ramondom, cvijetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svjetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli naš narod i vojska. Kada su je pronašli Grils poziva Singa da krenu, riječima:

“Požuri, srpska vojska nikada ne kasni”.

U kadru se tada pojavljuje najmoderniji transporter Vojske Srbije koji ih odvozi.

Mediji su ranije objavili da je Grils oduševljen Srbijom, Starom planinom i našom kuhinjom.

Goran Karadžić, direktor JP “Stara planina”, otkrio je prošlog mjeseca i da Grils ima ogromnu želju da upozna najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića, javljaju Novosti, prenosi “Telegraf”.

 

 

 

(telegraf.rs)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime