spot_img
spot_img

Бања Лука: Продаје Yугу 45 специјализованог за борбу против ванземаљаца

spot_img
spot_img
spot_img

Необични огласи увијек насмију или изненаде, али оглас бх. држављанина одушевио је и странце. Власник продаје Yugu 45 који је умотан у алуминијску фолију и има “NASA” сателит на крову. Тврди како је овај необични дизајн урађен циљано јер је аутомобил невидљив радарима НЛО-а.

У опису се наводи како је возило израђено као лимитирана серија специјализованих борбених возила за борбу против непознатих објеката из свемира. Располаже са 1.066 коњских снага, а максимална брзина није позната.

“Од опреме за земаљску употребу посједује: десни ретровизор, резервни точак (пети), flip up сајлу за шлепање, амбијетално освјетљење (преко 1.000 боја, могућ аутоматски или мануелни мод), ауспух, пакет опреме за полицију, карта свијета, мобилни свијетлећи радио (БТ, ФМ, УСБ, AUX), chip tuning STAGE X и урађене мапе главног рачунара. Возило уопште није уочљиво на путу тако да се може користити и за друге сврхе, најчешће прељубе”, стоји у опису.

Уз возило долази и “опрема за свемир”: сателитски комуникатор свих могућих фреквенција подешених тако да не ометају зрачни саобраћај, може лоцирати више објеката истовремено на различитим удаљеностима (у свјетлосним годинама), обложен је фолијом непробојном од ванземаљских ласера, невидљив за било коју врсту НЛО радарских система. Уз возило долазе космичка одјела.

Почетна цијена је 999,99 КМ, а возило се наводно налази у Бањалуци. Оно што је насмијало многе кориснике OLX-а јесте да се возило може добити у замјену за “обичну цивилну варијанту, краве, козе, крмаче и ајкуле, али да дракуле не пролазе”.

Овај оглас је изазвао велику пажњу, а иако је објављен прије 20-ак дана о њему сада пишу медији из региона, али и страни, међу којима је и популарни Daily Mail.

 

 

 

 

(klix.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img