Banja Luka: Prodaje Yugu 45 specijalizovanog za borbu protiv vanzemaljaca

Neobični oglasi uvijek nasmiju ili iznenade, ali oglas bh. državljanina oduševio je i strance. Vlasnik prodaje Yugu 45 koji je umotan u aluminijsku foliju i ima “NASA” satelit na krovu. Tvrdi kako je ovaj neobični dizajn urađen ciljano jer je automobil nevidljiv radarima NLO-a.

U opisu se navodi kako je vozilo izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Raspolaže sa 1.066 konjskih snaga, a maksimalna brzina nije poznata.

- Reklama -

“Od opreme za zemaljsku upotrebu posjeduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip up sajlu za šlepanje, ambijetalno osvjetljenje (preko 1.000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta svijeta, mobilni svijetleći radio (BT, FM, USB, AUX), chip tuning STAGE X i urađene mape glavnog računara. Vozilo uopšte nije uočljivo na putu tako da se može koristiti i za druge svrhe, najčešće preljube”, stoji u opisu.

Uz vozilo dolazi i “oprema za svemir”: satelitski komunikator svih mogućih frekvencija podešenih tako da ne ometaju zračni saobraćaj, može locirati više objekata istovremeno na različitim udaljenostima (u svjetlosnim godinama), obložen je folijom neprobojnom od vanzemaljskih lasera, nevidljiv za bilo koju vrstu NLO radarskih sistema. Uz vozilo dolaze kosmička odjela.

Početna cijena je 999,99 KM, a vozilo se navodno nalazi u Banjaluci. Ono što je nasmijalo mnoge korisnike OLX-a jeste da se vozilo može dobiti u zamjenu za “običnu civilnu varijantu, krave, koze, krmače i ajkule, ali da drakule ne prolaze”.

Ovaj oglas je izazvao veliku pažnju, a iako je objavljen prije 20-ak dana o njemu sada pišu mediji iz regiona, ali i strani, među kojima je i popularni Daily Mail.

 

 

 

 

(klix.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime