spot_img
spot_img

Da li je došao kraj gruzijske bajke? Englezi protiv Slovačke za popravljanje utiska!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Gruzija, najveće iznenađenja Eura 2024., igra protiv Španaca, koji postaju tihi favoriti za osvajanje Eura.

Tim Vilija Sagnola je već napravio najveći potres u istoriji Eura, prema FIFA rang-listi, pobijedivši Portugal i kvalifikovavši se za nokaut fazu.

Iako je pobjeda nad znatno promijenjenom portugalskom reprezentacijom, koja je već bila na vrhu svoje grupe jako impresivna, ponoviti trik protiv španske ekipe bilo bi nešto drugo. “La Roja” nije bila među prva dva ili tri favorita u Njemačkoj, ali su pobijedili u svakoj utakmici u teškoj Grupi B bez primljenog gola.

Sada moraju zadržati svoje živce protiv motivisanih Gruzijaca da bi zakazali četvrtfinalni meč protiv domaćina Njemačke!

Nastup Engleske na Euru 2024. nije baš zapalio svijet, ali su uspjeli da se izbore za nokaut fazu kao lideri Grupe C.

Atmosfera među navijačima je razočarajuća, posebno nakon remija bez golova protiv Slovenije. Sa timom prepunim vrhunskih talenata kao što su Jude Bellingham, Harry Kane i Phil Foden, očekivanja publike su velika.

Da li će Englezi “upalite motore” u nokaut fazi?

Slovačku ne treba podcijeniti. Već su izazvali iznenađenje pobijedivši Belgiju, te su neriješenim rezultatom protiv Rumunije izborili nastavak takmičenja.

Engleska mora da podigne svoju igru ili rizikuje da bude nadigrana od strane slovačke ekipe koja želi da iskoristi bilo kakvu slabost.

Betole nudi sjajnu ponudu koju možete pogledati sa sajtu: www.betole.com.

Betole – Igraš da dobiješ!

 

(sponzorisana objava)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img