Zvanično: Novogodišnji koncert Željka Samardžića

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić najavio je danas novogodišnji koncert na Trgu mladih 31. 12. 2017. godine, na kojem će gostovati Željko Samardžić, u organizaciji Vlade Brčko distrikta BiH.

“Na samom početku godine mi nismo imali odvojena sredstva za ovu namjenu ali smo u komunikaciji sa građanima vidjeli da postoji raspoloženje za organizaciju dočeka Nove godine na otvorenom. Smatram da je dobro da Brčko distrikt BiH, kao i mnoge druge sredine u BiH, ima organizovan doček. Nadam se da će nas i vrijeme poslužiti”, istakao je gradonačelnik Milić.

- Reklama -

On je pozvao sugrađane da u što većem broju dođu na Trg mladih kako bi zajednički dočekali Novu, 2018. godinu sa nadom i optimizmom da će ona biti mnogo bolja nego godina iza nas.

Program novogodišnje noći počinje u 21.00 čas nastupom di-džeja, a zvijezda večeri je Željko Samardžić.

“Za ove namjene je izdvojeno 50 000 KM i riječ je o određenim uštedama koje smo napravili u budžetu. Mislim da treba uspostaviti ovakvu tradiciju u Brčkom”, dodao je gradonačelnik.

Gradonačelnik Milić će u novogodišnjoj noći pozdraviti sugrađane na Trgu mladih ali i obići dežurne službe koje će novogodišnju noć provesti radno i čestitati Novu godinu. Planiran je obilazak Vatrogasne službe, Hitne pomoći, Radio Brčkog i Policije Brčko distrikta BiH.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime