spot_img
spot_img

Званичници Дистрикта честитали Ускрс

spot_img
spot_img

Највиши званичници Дистрикта упутили су данас честитку поводом католичког Ускрса.

“Свим вјерницима католичке вјероисповијести Брчко дистрикта Босне и Херцеговине честитамо Ускрс, са жељом да овај највећи хришћански празник проведете у духу љубави и среће са својом породицом и пријатељима.

Ускрс је празник који нас изнова подсјећа на важност ширења порука љубави, вјере и наде, чињења добрих дјела, пружања подршке и међусобног поштовања.

Најискреније желимо да ускршњу радост подијелите са својим најближим пријатељима и комшијама и да заједно наставимо градити заједницу која ће бити боља за све нас.

Свим грађанкама и грађанима Брчко дистрикта БиХ католичке вјероисповијести желимо срећан Ускрс”, поручују градоначелник Брчко дистрикта Зијад Нишић и његов замјеник Анто Домић.

“Свим суграђанима католичке вјере упућујемо искрене честитке поводом Ускрса уз жељу да га прославе у миру, здрављу, срећи и благостању са својим најмилијима.

Побједа живота над смрћу, као универзална порука овог великог хришћанског празника, нека вам буде мотив и извор снаге за непоколебљиву вјеру у праве људске и породичне вриједности.

Мир, љубав, слога и толеранција једини су пут ка опстанку и развоју нашег друштва.

Срећан Вам и благословљен Ускрс”, у честитки наводе предсједник и потпредсједник Скупштине Синиша Милић и Иво Филиповић.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img