wso slot
akun wso slot
nuklir slot
akun pro taiwan
slot server taiwan
slot taiwan
akun pro vietnam
slot server vietnam
slot vietnam
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
pistol4d
akun wso slot
nuklir slot
maxwin slot demo
pistol4d
situs judi bola
Zvaničnici Distrikta čestitali Uskrs - nula49.com
spot_img

Zvaničnici Distrikta čestitali Uskrs

Published:

spot_img

Najviši zvaničnici Distrikta uputili su danas čestitku povodom katoličkog Uskrsa.

“Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti Brčko distrikta Bosne i Hercegovine čestitamo Uskrs, sa željom da ovaj najveći hrišćanski praznik provedete u duhu ljubavi i sreće sa svojom porodicom i prijateljima.

Uskrs je praznik koji nas iznova podsjeća na važnost širenja poruka ljubavi, vjere i nade, činjenja dobrih djela, pružanja podrške i međusobnog poštovanja.

Najiskrenije želimo da uskršnju radost podijelite sa svojim najbližim prijateljima i komšijama i da zajedno nastavimo graditi zajednicu koja će biti bolja za sve nas.

Svim građankama i građanima Brčko distrikta BiH katoličke vjeroispovijesti želimo srećan Uskrs”, poručuju gradonačelnik Brčko distrikta Zijad Nišić i njegov zamjenik Anto Domić.

“Svim sugrađanima katoličke vjere upućujemo iskrene čestitke povodom Uskrsa uz želju da ga proslave u miru, zdravlju, sreći i blagostanju sa svojim najmilijima.

Pobjeda života nad smrću, kao univerzalna poruka ovog velikog hrišćanskog praznika, neka vam bude motiv i izvor snage za nepokolebljivu vjeru u prave ljudske i porodične vrijednosti.

Mir, ljubav, sloga i tolerancija jedini su put ka opstanku i razvoju našeg društva.

Srećan Vam i blagoslovljen Uskrs”, u čestitki navode predsjednik i potpredsjednik Skupštine Siniša Milić i Ivo Filipović.

 

 

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img