spot_img
spot_img

Званичници Дистрикта честитали Курбан-бајрам

spot_img
spot_img

Наступајући Курбан-бајрам честитали су градоначелник Брчко дистрикта и његов замјеник.

“Поводом наступајућег празника Курбан-бајрама свим муслиманкама и муслиманима у Брчко дистрикту Босне и Херцеговине, Босни и Херцеговини и дијаспори упућујемо најискреније честитке”, наводи се у честитци Кадрића и Домића.

“Курбан-бајрам је празник који нас посебно упућује на важност удјељивања и солидарности, стога желимо да у том духу заједно са својом породицом, пријатељима и комшијама проведете наступајуће празничне дане”, додаје се.

“Искрено желимо да бајрамске поруке подстакну на заједништво и доброчинство, међусобно разумијевање и поштовање како би наша заједничка будућност била боља. Нека радост великог празника Курбан-бајрама испуни ваше домове и срца топлином, слогом и љубављу”, поручују Кадрић и Домић, уз традиционални поздрав “Бајрам шериф мубарек олсун!”

Честитку упутили и челници Скупштине

Курбан-бајрам честитали су и Синиша Милић и Иво Филиповић.

“Свим суграђанима исламске вјере честитамо наступајући Курбан-бајрам уз жељу да га прославе у здрављу, личној и породичној срећи са својом родбином, пријатељима и комшијама”, наводи се у саопштењу.

“Нека радост овог празника испуни ваша срца љубављу и миром и донесе благостање у ваше домове, ширећи дух заједништва и солидарности. Истинске људске вриједности, брига о другима и поштовање другог и другачијег нека буду заједнички циљеви за добробит свих”, закључује се, уз “Бајрам шериф мубарек олсун!”

 

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img