spot_img
spot_img

ЖРК Јединство надиграло Миру из Приједора

spot_img
spot_img
spot_img

У сусрету осмог кола Премијер лиге БиХ за рукометашице, ЖРК Јединство је у Брчком остварило нову првенствену побједу против екипе Мире из Приједора.

Сусрет није баш добро отворен од стране домаће екипе, те су гошће повеле са 0:2 и резултат од два поготка предности одржавале све до тринаестог минута сусрета. Након тога Јединство успјева да изједначи на 8:8, те се на полувријеме одлази са резултатом 15:14 за домаћу екипу.

Почетак другог полувремена протекао је у изједначеној игри, те у 45-тој минути Амазонке праве серију погодака од 3:0 и долазе до резултата 24:20. Међутим гошће се враћају у игру и у 47. минути долазе поново до гола заостатка.

До краја сусрета ЖРК Јединство прави поново серију погодака од 3:0, те до краја утакмице одржавају и повећавају предност за коначних 33:28.

У гостујућој екипи са 10 погодака истакла се сјајна Азра Башановић, док су поготке за домаћу екипу постигле Катић 9, Сорак 8, Аликадић 7, Рендић 4, Лукић 3, Недић 2.

На крају треба додати да је ово била јако важна побједа за Амазонке које се сада налазе на шестом мјесту премијерлигашке љествице, а сљедећи сусрет ће одиграти против екипе Извиђача у Љубушком.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img