Zoran Kokanović i zvanično u Socijalistima

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić saopštio je da je dosadašnji član stranke Napredna Srpska i poslanik koalicije PDP-NS u brčanskom parlamentu Zoran Kokanović od danas član SP-a.

On je na konferenciji za novinare u Brčkom rekao da će Kokanović sa Bojanom Đokićem biti poslanik SP-a u parlamentu distrikta.

- Reklama -

Predstavljajući novog člana SP-a, Đokić je rekao da je riječ o mladom privredniku čije će iskustvo, kako je rekao, biti dragocjeno za SP, s obzirom na to da se ona zalaže za ekonomski razvoj distrikta i otvaranje novih radnih mjesta, čime će se zaustaviti iseljavanje stanovništva.

Najavljujući pomoć Vlade Republike Srpske distriktu Brčko, da bi se u ovoj lokalnoj zajednici pobošljao kvalitet života, Đokić je reka da je, između ostalog, po isteku stečajnog postupka neophodno obnoviti infrastrukturu u bivšem državnom preduzeću “Interplet”, gdje je prije proteklog rata bilo zaposleno više od 3.000 ljudi.

“Iz budžeta distrikta Brčko treba izdvajati više novca u privredni razvoj nego što je činjeno proteklih godina. Brčko ima mogućnosti za privlačanje investicija i za razvoj novih proizvodnih kapaciteta”, napomenuo je Đokić.

Kokanović je novinarima rekao da će njegovo buduće političko djelovanje biti u skladu sa programom Socijalističke partije i da će se zalagati da se zaustavi odlazak mladih iz distrikta.

 

 

 

(Agencije)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime