spot_img
spot_img

Zoran Kesić Brčacima uljepšao veče uz mnogo zabave i smijeha

Published:

spot_img

Sinoć je u rasprodanom Domu kulture u Brčkom nastupio Zoran Kesić, najpopularniji kritičar Balkana i voditelj emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.

Kesić se brčanskoj publici, pred kojom je nastupio po prvi put, predstavio, kako je on naziva, priredbom “Kesić, priče i pesme”.

– Još jedan u nizu projekata koji se pokazao uspješnim i da smo iza sebe okupili veliki broj ljudi koji prati naš rad i podržava nas u tome. Bez njih to i ne bismo uspjeli – rekao je Aleksandar Pantelić predsjednik Udruženja Stand-Up BH iz Brčkog, koje je zaslužno za organizaciju sinoćnjeg događaja.

“Kesić, priče i pesme” je humoristična priredba koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije i kabarea, uz izvođenje pjesama i interakciju s publikom. Kesić u svojoj priredbi na dobro poznat, zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža.

Nakon još jednog uspješno organizovanog projekta kojim je, sudeći po reakcijama, Stand-Up BH Brčacima ponovo uljepšao večer uz mnogo zabave i smijeha, ovo udruženje je najavilo nova dešavanja na ne baš bogatoj kulturno-zabavnoj sceni Brčkog.

– Uskoro planiramo mnogo veće projekte kao i niz predstava u sklopu projekta “Pozorište koje vam nedostaje” – otkrio je Pantelić.

 

 

 

(nula49.com/foto: Zerina Kurtović)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img