Zoran Kesić 13. maja u Brčkom!

Najpopularniji kritičar Balkana i voditelj emisije „24 minuta“ Zoran Kesić 13. maja stiže u Brčko! Publici će se predstaviti svojom predstavom „Kesić, priče i pesme“.Kesića publika najbolje poznaje kroz satiričnu emisiju „24 minuta“ u kojoj na jedinstven način analizira aktuelna politička, kulturna i društvena dešavanja u Srbiji, ali i u Bosni i Hercegovini i regionu.


Bez dlake na jeziku i sa prepoznatljivim oštrim humorom, on je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja bez straha kritikuje i vlast i opoziciju, uvijek na granici politički korektnog.


“Kesić, priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije i kabarea, uz izvođenje pjesama i interakciju s publikom.


U predstavi, koja se u Brčkom izvodi premijerno u organizaciji UG „Stand up BH“, Kesić na dobro poznat, zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža.


Dobro je poznato da je najbolji humor onaj koji se šali na račun nas samih, onaj koji otkriva istine koje se i sami ustručavamo da sebi priznamo, a upravo to nas očekuje u priredbi „Kesić, priče i pesme“.


Karte u pretprodaji, po cijeni od 15 KM već možete kupiti u Balkan pabu u Brčkom.


Vidimo se!


(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime