spot_img
spot_img

Злостављао радника кафане: Потврђена оптужница против полицајца у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ подигло је оптужницу против полицијског службеника из Брчког због основане сумње да је у обављању службе злостављао запосленика једног угоститељског објекта у том граду.

Оптуженом полицијском службенику Јединице опште полиције у Брчком Срђану Петровићу (41) стављено је на терет да је на интервенцији по пријави штете у једном угоститељском објекту у Брчком злостављао запосленика тог локала.

“Петровић се терети да је чувара баште локала Г.Д. након приговора на рад полиције, иако свјестан да се ради о старијој и болесној особи, ухватио за врат, одгурнуо, а потом и ударио у предјелу лица угрожавајући му тјелесни интегритет и људско достојанство. С тим у вези, Петровић је оптужен да је као службено лице у обављању службе другог злостављао, чиме би починио кривично дјело ‘злостављање у служби'”, саопштено је из брчанског Тужилаштва.

Како је наведено, подизањем оптужнице, која је убрзо и потврђена пред Основним судом Дистрикта, у кратком року окончана је још једна истрага против службених лица у Брчком за кривична дјела почињена у вези с вршењем њихове функције.

 

 

 

 

(FENA)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img