spot_img

Жене Социјалистичке партије прикупиле помоћ за породицу Дунџић

Published:

- Advertisement -

Актив жена Социјалистичке партије Општинског одбора Брчко свој рад и у Новој години започео је хуманитарном активношћу прикупљања помоћи, овога пута, за трочлану породицу Дунџић која живи у алтернативном смјештају.

Представнице Актива жена су за неколико дана трајања акције прикупиле одређену количину хране, зимске одјеће и хигијенских пакета и уручиле их овој породици.

Отац и један син су болесни и нису радно способни, док други син налази повремено послове и покушава осгурати егзистенцију породици која живи од минималних примања социјалне помоћи .

„Акција је трајала седам дана и за врло кратко вријеме одазвао се велики број наших чланица и прикупи смо доста тога.Дошавши на лице мјеста упознали смо се и са осталим проблемима које их прате те ћемо им у наредном периоду помоћи око израде личних докумената, могућег запослења, евонтуално и бањског лијечења оца, у ускалду са нашим могућностима, каже Данијела Плавшић, предсједница Актива жена ОО СП Брчко.

Према њеним ријечима жене Социјалистичке партије ће и у наредном периоду изналазити начине и помагати људима који живе на ивици биједе и којима овакав вид помоћи пуно значи.

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img