Željko Samardžić i Siniša Milić u ponoć sa građanima Brčkog

Na Trgu mladih u Brčkom večeras je organizovan javni doček Nove 2018. godine, a Brčake će od 21:00 zabavljati estradni umjetnik Željko Samardžić. Novogodišnji koncert i zvanično je najavljen danas u Gradskoj vijećnici.

Prije nego što tačno u ponoć sugrađanima na Trgu mladih poželi srećnu Novu godinu, gradonačelnik Milić će obići dežurne službe: Urgentni centar u JU “Zdravstvenom centru”, Vatrogasnu službu i Policiju, ali i “Radio Brčko” gdje će kratko učestvovati u programu.

“Očekujem dobru zabavu, te da ćemo u 2018. godinu ući puni optimizma i nade da će nam Nova godina biti bolja nego odlazeća”, rekao je prilikom najave večerašnjeg koncerta Siniša Milić.

Željko Samardžić se zahvalio na gostoprimstvu i podsjetio da je ima dobro iskustvo kada je u pitanju brčanska publika, sa nastupa povodom Dana Distrikta.

“U Brčko dolazim sa svojom brojnom ekipom. Sinoć smo svirali i pjevali na Trgu ispred Skupštine u Beogradu i još uvijek sam prepun utisaka, te se nadam da ću svojom energijom ispuniti i očekivanja Brčaka”, poručuje Samardžić.

 

 

 

 

 

(nula49.com/radiobrcko.ba)

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime