spot_img

Жељко Самарџић и Синиша Милић у поноћ са грађанима Брчког

Published:

- Advertisement -

На Тргу младих у Брчком вечерас је организован јавни дочек Нове 2018. године, а Брчаке ће од 21:00 забављати естрадни умјетник Жељко Самарџић. Новогодишњи концерт и званично је најављен данас у Градској вијећници.

Прије него што тачно у поноћ суграђанима на Тргу младих пожели срећну Нову годину, градоначелник Милић ће обићи дежурне службе: Ургентни центар у ЈУ “Здравственом центру”, Ватрогасну службу и Полицију, али и “Радио Брчко” гдје ће кратко учествовати у програму.

“Очекујем добру забаву, те да ћемо у 2018. годину ући пуни оптимизма и наде да ће нам Нова година бити боља него одлазећа”, рекао је приликом најаве вечерашњег концерта Синиша Милић.

Жељко Самарџић се захвалио на гостопримству и подсјетио да је има добро искуство када је у питању брчанска публика, са наступа поводом Дана Дистрикта.

“У Брчко долазим са својом бројном екипом. Синоћ смо свирали и пјевали на Тргу испред Скупштине у Београду и још увијек сам препун утисака, те се надам да ћу својом енергијом испунити и очекивања Брчака”, поручује Самарџић.

 

 

 

 

 

(nula49.com/radiobrcko.ba)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img